David en Marith

Afgelopen dinsdag was het dan zover! Ik mocht op pad met David en Marith. Hun moeder Ruth mocht natuurlijk ook mee maar het draaide om Marith en David. Rond 13.30 gingen we bepakt en bezakt op naar de heide! Er viel genoeg te zien en te beleven en terwijl ik mijn studiosetting aan het opbouwen was werd Marith door Ruth omgekleed voor de shoot en werd er door David naarstig gezocht naar stokken. Want als je op de foto gaat moet dat natuurlijk ook met een stok! Na een aantal gave portretten te hebben geschoten werd het toch echt tijd dat er met de stok op de foto gegaan mocht worden. Zo gezegd zo gedaan.

Wist u trouwens dat David een hele goede hulp was tijdens de fotoshoot? Wanneer er een flitser moest worden ‘getest’ of verplaatst ging hij dat wel even regelen! Nadat de kinderen er helemaal klaar mee waren en opzoek gingen naar mooie plekjes op de heide was het tijd om Ruth om te kleden. Want toen Ruth de shoot boekte wist ze nog niet dat ik niet alleen voor Marith een tof jurkje had maar ook voor haar 😀 De kinderen renden rond op de heide terwijl Ruth plaatsnam in het mooie landschap.

Na ruim 2 uur op de heide was het wel genoeg. Onderweg naar huis zijn we na een korte file nog even gestopt voor een ijsje. Eenmaal thuis kon ik niet wachten om aan de foto’s te beginnen!

This entry was posted in Fotoshoot, Kinderfotografie.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*