fbpx

De meest kindvriendelijke gezinsfotograaf van Delft en omstreken

De mooiste gezinsfoto’s laat je maken bij Fotografie op Locatie dé gezinsfotograaf van Delft en omstreken.

Is het tijd voor nieuwe gezinsfoto’s maar heb je geen zin in de hele tijd stijf poseren? Super, want met mij als jouw gezinsfotograaf weet je zeker dat de fotoshoot een feestje wordt. Ik werk niet alleen als gezinsfotograaf in Delft, maar door het hele land weet ik de gaafste locaties te vinden voor de mooiste fotoshoots!

Tijdens de fotoreportage mogen de (jongere) kinderen helpen met het maken van de foto’s of het aan het lachen maken van de ouders. Tijdens de shoot maak ik natuurlijk super mooie geposeerde foto’s van jullie maar gekke bekken foto’s mogen natuurlijk ook zeker niet ontbreken.

Ik heb per maand een aantal plekjes beschikbaar voor familieshoots wacht daarom niet te lang met boeken.

 

 

Fotograaf op het strand nodig? Annemarie van Fotografie op locatie maakt de mooiste foto's op iedere gewenste locatie. Gezinsfotograaf, familiefotograaf, trouw fotograaf, Fotograaf Delft, Fotograaf Rotterdam, Trouwfotograaf Delft

Fotoshoot Rockanje

In mei een geweldige tuin fotoshoot met Annemarie gehad en afgelopen vrijdag een strand fotoshoot. Wat is het toch een onwijs leuke en gezellige fotografe. Ze schat de situatie goed in. Ze heeft altijd goede en leuke ideeën voor de foto’s, maar ze laat de keuze ook aan ons. En ze weet de kinderen altijd aan het lachen te krijgen. Het is gewoon een top fotografe!!!!

Gezinsfotoshoot – Renate

Annemarie heeft een super gave fotoshoot gedaan bij ons in de tuin! Ze is erg geduldig en heeft een creatieve en te gekke manier van fotograferen. We zijn blij met de mooie foto’s.

Familieshoot – Familie Markus

Kindvriendelijke gezinsfotograaf

Kinderfotograaf Delft nodig? Annemarie Goudswaard van Fotografie op Locatie is de kinderfotograaf uit Delft en omgestreken.

Mijn werk als gezinsfotograaf is geweldig. Ik krijg zulke leuke families voor mijn lens. Veelal zijn er bij deze fotoshoots ook jongere kinderen aanwezig en dat maakt het echt geweldig. Tijdens de fotoshoot worden er natuurlijk geposeerde foto’s gemaakt maar ook de foto’s van spelende kinderen mogen niet ontbreken. Het is toch geweldig wanneer je een kind mag fotograferen dat helemaal in zijn of haar element is. De fantasie die kinderen soms inbrengen in de fotoshoot is echt gaaf. Ouders beginnen spontaan te lachen en zo krijg je de mooiste foto’s.

Ongedwongen momenten fotograferen

Kleurrijke gezinsfoto's laat je maken bij fotografie op locatie. De kinder fotograaf en gezinsfotograaf uit Delft en omgeving

Wanneer de kinderen dan toch lekker gaan spelen of proberen de zee te betoveren dan is het tijd om eens goed op alle andere aanwezige mensen te letten. De druk is immers van de ketel want het geposeerde gedeelte zit erop! Dit moment is merk ik bij veel ouders wel een dingetje want het is weer gelukt om de telgen relaxt en lachend op de foto te krijgen. Missie geslaagd en tijd om te ontspannen. Ik fotografeer ook juist die ongedwongen en pure momenten. Een stevige omhelzing of kus fotografeer ik graag voor jullie 😀

 

Kinderfotograaf Delft nodig? Annemarie Goudswaard van Fotografie op Locatie is de kinderfotograaf uit Delft en omgestreken.

De kosten voor gezinsfotografie op locatie zijn 249 euro.

Inbegrepen zijn 25 in mijn stijl bewerkte foto’s op hoge resolutie.
Deze foto’s mag je zelf uitkiezen in de beveiligde online galerij.
De reiskosten en BTW zijn inbegrepen in dit tarief.

Deze fotoshoot duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.
Soms loopt een shoot zo vlot dat er bijvoorbeeld maar 45 minuten nodig zijn om een gave fotoreportage te maken, maar soms duurt het wat langer. Ik plan voor en na jouw fotoshoot niet meteen een andere shoot zodat we lang genoeg de tijd kunnen nemen om er een gave ervaring van te maken.

Fotoshoot in de natuur, fotograaf Delft, Fotoshoot Hoek van Holland, Fotograaf Zuid-Holland, op de foto met familie, familiefotografie, gezinsfotografie, kinderfotograaf, kleurrijke foto, foto zonder filter, trouwfotograaf Delft, trouwfotograaf Zuid-Holland, de beste trouwfotograaf, de beste fotograaf, kindvriendelijke fotograaf, fotografie op locatie, fotoshoot op locatie

Annemarie Goudswaard
Arthur van Schendelplein 149
2624 CW Delft

Email: annemarie@fotografieoplocatie.nl
Telefoon: 06-36 52 84 83
KVK: 67943918