fbpx

Minishootdag Delft!

Wanneer:
woensdag 19 augustus 2020 (in de ochtend)
donderdag 20 augustus 2020 (in de middag)

Waar:
Delftse Hout, Delft

Tijdsduur:
30 minuten

Kosten:
€49 (inclusief 5 foto’s op hoge resolutie)

Er zijn 8 plekjes beschikbaar. Vol = Vol

De dag na de shoot ontvang je een directe link naar jouw persoonlijke fotogalerij waar je 5 foto’s mag uitkiezen om te downloaden.
Kun je niet kiezen uit de galerij? Voor €39 kun je alle foto’s downloaden. Alle foto’s zijn nabewerkt in mijn kleurrijke en heldere stijl.

Reserveer jouw minishoot

Welke tijd wil je reserveren?

3 + 7 =

 

Reviews

“Lieve Annemarie,
Wanneer ik ons trouwalbum opensla krijg ik spontaan een glimlach, niet alleen van de dag dat ik het ja woord gaf, ook hoe jij de momenten hebt vastgelegd. Je maakt echt prachtige, mooie, heldere kleurrijke verrassende en onverwachte spontane foto’s. Dat deze eruit springen. Wij hadden vaak niet door dat je aan het klikken was waardoor we konden genieten zonder altijd te moeten poseren. Vooraf hadden we alles goed besproken en de tijd die voor ons gemaakt hebt door met verrassende out-of-the-box ideeën te komen. Na onze dag ben je bij ons geweest om samen de foto’s te bekijken en verder nog wat laatste zaken door te nemen en heb je jouw hulp aangeboden mij te helpen mijn Echt een aanrader.”

Renee

“Wij hadden Annemarie als fotograaf op onze bruiloft den wat is zij te gek!! Wat een superleuke ervaring was dit. Ondanks haar keelontsteking was het gaan met die banaan en hop hop.. klik klik.. zeeeer veel foto’s heeft ze gemaakt. Ben benieuwd naar het eindresultaat.”

Maurice & Shobha

“Super leuke en deskundige fotograaf. Oog voor detail. Makkelijk in contact, alles is bespreekbaar bij haar, denkt mee.
Maakt mooie foto’s!”

Hijko & Bea

“Annemarie heeft een super gave fotoshoot gedaan bij ons in de tuin! Ze is erg geduldig en heeft een creatieve en te gekke manier van fotograferen. We zijn blij met de mooie foto’s.😊”

Vincent & Esther

“Gistermiddag erg leuke fotoshoot gehad gewoon bij ons in de tuin. We hebben op een gezellige en ontspannen manier foto’s gemaakt. Annemarie is vriendelijk en professioneel. De foto’s zijn dan ook heel mooi geworden en kreeg de foto’s met hoge kwaliteit opgestuurd.”

Marijn & Sietske

Ik waardeer jouw enorme geduld voor mijn 2 eigenwijze Noorse Boskatten Coco en Cosmo, maar ook zeer zeker jouw humor en gezelligheid!
Met jouw gevoel voor sfeer, je ongedwongenheid, je geduld, maar ook vooral je gezelligheid maak je de mooiste foto’s. Jij laat mens en dier, in welke omstandigheden dan ook, stralen!

Kitty

“Het kan niet gek genoeg tijdens de shoot Annemarie is een geweldige fotografe, met passie voor haar werk!”

Ruth

Annemarie heeft een zwangerschapsshoot gedaan bij ons. een erg leuke ochtend gehad… we voelden ons goed op ons gemak.. het zijn super mooie foto’s geworden.

Wil je een mooie shoot dan moet je bij Annemarie zijn 😁

Chantal