fbpx

De trouwfotograaf uit Delft met een ongedwongen en kleurrijke stijl

Pure en ongedwongen trouwreportages laat je maken door Fotografie op Locatie de trouwfotograaf uit Delft en omstreken!

Van harte gefeliciteerd met je verloving! Heb jij tijdens jouw bruidsreportage ook echt zo geen zin in van dat stijve, geforceerde gedoe of de hele dag poseren? Top want met mij als jouw trouwfotograaf weet je zeker dat op de foto gaan een feestje is. Ik zet jullie op de foto zoals jullie zijn en je zult zien dat het resultaat echt geweldig is.

Ik fotografeer niet alleen bruidsparen uit mijn woonplaats Delft maar als trouwfotograaf reis ik door heel Nederland om de mooiste momenten op kleurrijke en ongedwongen wijze te mogen fotograferen.

Wil je meer van mijn werk zien bekijk dan zeker even mijn portfolio.

Mijn pakketten en prijzen kun je bekijken in het gratis trouwmagazine.

trouwfotograaf Delft, trouwfotograaf Rotterdam, Trouwfotograaf Den Haag, trouwreportage, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfoto laten maken, trouwfoto, bruidspaar

Lieve Annemarie,

Wanneer ik ons trouwalbum opensla krijg ik spontaan een glimlach, niet alleen van de dag dat ik het ja woord gaf, ook hoe jij de momenten hebt vastgelegd. Je maakt echt prachtige, mooie, heldere kleurrijke verrassende en onverwachte spontane foto’s. Deze springen eruit. Wij hadden vaak niet door dat je aan het klikken was waardoor we konden genieten zonder altijd te moeten poseren. Vooraf hadden we alles goed besproken en de tijd die voor ons gemaakt hebt door met verrassende out-of-the-box ideeën te komen, zoals het vooraf bezoeken van de trouwlocaties. Na onze dag ben je bij ons geweest om samen de foto’s te bekijken en verder nog wat laatste zaken door te nemen en heb je jouw hulp aangeboden mij te helpen mijn eigen fotocamera te ontdekken. Echt een aanrader.

-Trouwreportage

Super leuke en deskundige fotograaf. Oog voor detail. Makkelijk in contact, alles is bespreekbaar bij haar, denkt mee.
Maakt mooie foto’s!

Wij hadden Annemarie als fotograaf op onze bruiloft 13 juli 2018 en wat is zij te gek!! Wat een superleuke ervaring was dit. Ondanks haar keelontsteking was het gaan met die banaan en hop hop.. klik klik.. zeeeer veel foto’s heeft ze gemaakt. Het eindresultaat is echt geweldig.
ttrouwfotograaf Delft, bruidsfotograaf Rotterdam, huwelijksfotograaf Den Haag, trouwreportage, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf Delft, trouwfoto laten maken, trouwfoto, bruidspaar, Annemarie Goudswaard, Fotografie op locatie

Trouwfotograaf met All-In pakketten

Ik hou van transparantie en heb eigenlijk ook gewoon geen zin om achteraf mensen te moeten overvallen met een hoge rekening dus heb ik gekozen voor All-In pakketten. In mijn pakketten zijn het kennismakingsgesprek, een super mooi album en reiskosten inbegrepen. Hieronder kun je een voorbeeldpakket bekijken. Wil je alle prijzen bekijken? Download dan het gratis magazine.

Voorbeeldpakket

– 12 uur fotografie
– sneak preview van 10 foto’s binnen 24h

– meer dan 350 foto’s digitaal
– luxe album 30×30 met 30 pagina’s
– gratis kennismakingsgesprek
– loveshoot
-same day edit van 25 foto’s
– inclusief reiskosten
– levering van de digitale reportage binnen 4 weken

1699 euro