fbpx

Yes jullie gaan trouwen! Wat gaaf, gefeliciteerd.

Poseren of toch niet?

Ik wil echt niet poseren. Dat is wat regelmatig ter sprake komt tijdens kennismakingsgesprekken. Je hoeft bij mij niet bang te zijn dat ik je ergens neerzet en iedere 10 seconde tegen je ga zeggen kijk eens hier of doe eens dat.

Ik zorg door mijn unieke werkwijze dat jij en je lief prachtig op de foto komen te staan en dat jullie terug kunnen kijken op een super relaxte fotoreportage. Je staat op de foto precies zoals je bent want zoals jij is er maar 1 toch?

Ik vertel tijdens het kennismakingsgesprek meer over mijn unieke werkwijze van betrokkenheid, humor en vertrouwen. 

Natuurlijke tinten

Stel je eens voor….. jij met je lief, prachtig uitgedost op een onwijs mooie locatie. We nemen als voorbeeld even het strand. Het ruisen van de zee, de geluiden van de meeuwen, strak blauwe lucht. Klinkt toch geweldig? 

Die hele locatie heb jij met zorg gekozen omdat je dat een mooie plek vindt om gave foto’s te maken. Om die reden gebruik ik geen kleurfilters. Waarom zou je die mooie setting qua kleuren aanpassen? De enige bewerking die ik soms toepas is zwart-wit. Zwart-wit foto’s geven de foto soms net wat extra karakter. Wanneer het een foto nog sterker maakt zal ik zwart-wit gebruiken maar je hoeft bij mij geen bewerking te verwachten die een foto heel licht of juist soms bijvoorbeeld extra geel maakt.

Hou jij van die heldere en natuurlijke tinten dan ben ik heel benieuwd naar de plannen voor jouw bruiloft.

Relax

Vaak is de fotoshoot samen met je lief een rustpuntje voor jullie samen tijdens een hectische dag. Even lekker samen weg, genieten van de mooie omgeving, van elkaar en van de fotoshoot. Heerlijk toch.
Ik stel jullie tijdens de shoot op jullie gemak en creëer een ongedwongen sfeer. Niets moet alles mag is mijn motto.

Journalistiek

Tijdens de geplande fotomomenten geef ik jullie kleine aanwijzingen maar buiten die momenten ben ik meestal niet ver uit je buurt maar niet altijd meteen zichtbaar. Ik blend graag tussen jullie gasten en maak zo de meest spontane foto’s.

Kindvriendelijk

Door mijn jarenlange ervaring als nanny weet ik hoe ik kinderen moet benaderen. Ik ben een echte kindervriend. Tijdens jullie trouwdag zal ik bewust contact maken met de aanwezige kinderen zodat zij mij niet eng vinden of voor me wegrennen. Meestal krijgen de kinderen die de hele dag mee zijn een taakje van mij tijdens de geplande fotomomenten. Zo mogen zij een foto maken of even helpen met aftellen zodat iedereen zijn ogen open heeft.

Investering

Geen addertjes onder het gras maar een vaste prijs
inclusief kennismakingsgesprek, tussentijdse contactmomenten, album en reiskosten.

Mijn tarieven liggen tussen de €799 en €1599 euro. In deze pakketten zijn het kennismakingsgesprek, tussentijdse contactmomenten, reiskosten en een prachtig album inbegrepen.

Denk je nu hey dat klinkt goed daar wil ik meer over weten lees dan verder in het gratis trouwmagazine of plan een kennismakingsgesprek.

Download hier het gratis trouwmagazine

Contact

14 + 13 =

Annemarie Goudswaard
Arthur van Schendelplein 149
2624 CW Delft

Email: annemarie@fotografieoplocatie.nl
Telefoon: 06-36 52 84 83
KVK: 67943918