fbpx

Fotografie op Locatie is de zwangerschapsfotograaf van Delft, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam en omgeving

Opzoek naar een zwangerschapsfotograaf in Delft en omstreken?
Annemarie van Fotografie op Locatie maakt de mooiste kleurrijke zwangerschapsreportages!

Van harte gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Spannende tijd maar ook een hele mooie tijd om een gave fotoshoot te plannen. Als zwangerschapsfotograaf is het mijn missie super mooie foto’s van jou te maken op een zo relaxt mogelijke manier. Als zwangerschapsfotograaf werk ik niet alleen in de omgeving van Delft, ik heb de mazzel dat ik door het hele land mag werken en overal weet ik de mooiste plekjes te vinden voor een gave kleurrijke zwangerschapsshoot.

Weet jij zelf een hele mooie locatie om foto’s te maken? Top! Dan kunnen we daar natuurlijk heen. Heb je zelf geen idee waar je mooi foto’s kunt laten maken? Geen probleem dan kijken we wat jouw/jullie wensen zijn en welke locatie daar bij zou passen.

Ik heb er zin in! Jij ook?

Fotoshoot in de natuur, fotograaf Delft, Fotoshoot Hoek van Holland, Fotograaf Zuid-Holland, op de foto met familie, familiefotografie, gezinsfotografie, kinderfotograaf, kleurrijke foto, foto zonder filter, trouwfotograaf Delft, trouwfotograaf Zuid-Holland, de beste trouwfotograaf, de beste fotograaf, kindvriendelijke fotograaf, fotografie op locatie, fotoshoot op locatie, zwangerschapsfotografie, fotograaf Rotterdam, trouwfotograaf Rotterdam, fotograaf Hoeksche Waard, fotograaf Oud-Beijerland

Zwangerschapsfotografie Oud-Beijerland

Vorige week een super enthousiaste zwangerschapsshoot gehad door Annemarie met daar op volgend gave foto’s mogen ontvangen 🥰 #zoblijmee..

Zwangerschapsfotografie Rhoon

Annemarie heeft een zwangerschapsshoot gedaan met ons. We hebben een erg leuke ochtend gehad… we voelden ons goed op ons gemak.. het zijn super mooie foto’s geworden.

Wil je een mooie shoot dan moet je bij Annemarie zijn 😁

Zwangerschapsfotografie Rotterdam

Maandag een super leuke zwangerschap fotoshoot gehad samen met mijn gezin en onwijs prachtige foto’s mogen ontvangen 😊😍. Annemarie deed het hartstikke leuk bracht ons op leuke plekjes om mooie foto’s te maken! Ze is ook nog eens onwijs lief, lief voor me kinderen hielp ze goed om hun ook op hun gemak te stellen… dus denk je aan een leuke foto shoot met je gezin of familie, vrienden voor bruiloften of gewoon voor de lol?? Dan zeg ik zeer zeker denk dan aan Annemarie 😁wij zijn ieder geval super tevreden en gaan zeker vaker van haar mooie foto diensten gebruik maken…
Ik zeg Annemarie tot snel weer 😃👍🏻📸📷

Kindvriendelijke fotograaf

Zwangerschaps fotograaf Delft, Zwanger Rotterdam, Zwangerschapsshoot Zoetermeer, Zwanger foto's maken Rotterdam, kinderfotograaf Delft, Gezinsfotograaf Rotterdam, Familiefotograaf Zoetermeer, Fotografie op Locatie Delft, Annemarie Goudswaard

Wanneer er kinderen bij de fotoshoot betrokken zijn dan mogen zij mij altijd helpen met maken van de foto’s. Zo zien de kinderen wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. Ik ben daardoor niet eng en dat zie je terug in de foto’s. Ik geef kinderen vaak kleine opdrachtjes en stel vragen om ze echt bij de shoot te betrekken.

Voorafgaand aan jouw zwangerschapsreportage zal ik contact met jou opnemen om jouw wensen in kaart te brengen en kan ik je helpen bij het kiezen van een locatie en evt. bijpassende kleding.

Relaxte fotoshoot

Zwangerschaps fotograaf Delft, Zwanger Rotterdam, Zwangerschapsshoot Zoetermeer, Zwanger foto's maken Rotterdam, kinderfotograaf Delft, Gezinsfotograaf Rotterdam, Familiefotograaf Zoetermeer, Fotografie op Locatie Delft, Annemarie Goudswaard

De sfeer tijdens mijn fotoshoots is altijd heel relax. We gaan als het aan mij ligt geen kilometers lopen voor deze fotoshoot. Ik zorg dat het voor jou comfortabel is en dat jij je op je gemak voelt want ik wil prachtige foto’s voor jou maken met pure emoties.

Lijkt het je leuk om bijvoorbeeld de hond mee te nemen naar de zwangerschapsshoot, dan is hij/zij natuurlijk van harte welkom om op de foto te gaan.

Zwangerschapsfotograaf Delft, Zwanger Den haag, Bolle Buik Rotterdam, Zwangerschapsfotografie Zoetermeer, Zwanger, In verwachting, fotograaf Delft, Gezinsfotograaf Zoetermeer, Kinderfotograaf Delft, Newborn Rotterdam, Annemarie Goudswaard, Fotografie op Locatie

De kosten voor zwangerschapsfotografie op locatie zijn 249 euro.

Inbegrepen zijn 25 in mijn stijl bewerkte foto’s op hoge resolutie.
Deze foto’s mag je zelf uitkiezen in de beveiligde online galerij.
De reiskosten en BTW zijn inbegrepen in dit tarief.

Deze fotoshoot duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.
Soms loopt een shoot zo vlot dat er bijvoorbeeld maar 45 minuten nodig zijn om een gave fotoreportage te maken, maar soms duurt het wat langer. Ik plan voor en na jouw fotoshoot niet meteen een andere shoot zodat we lang genoeg de tijd kunnen nemen om er een gave ervaring van te maken.

Fotoshoot in de natuur, fotograaf Delft, Fotoshoot Hoek van Holland, Fotograaf Zuid-Holland, op de foto met familie, familiefotografie, gezinsfotografie, kinderfotograaf, kleurrijke foto, foto zonder filter, trouwfotograaf Delft, trouwfotograaf Zuid-Holland, de beste trouwfotograaf, de beste fotograaf, kindvriendelijke fotograaf, fotografie op locatie, fotoshoot op locatie

Annemarie Goudswaard
Arthur van Schendelplein 149
2624 CW Delft

Email: annemarie@fotografieoplocatie.nl
Telefoon: 06-36 52 84 83
KVK: 67943918