‘Kijk hier zat je nog in mama’s buik.’

Ik zie het al helemaal voor me, jij en de kleine zittend op de bank, fotoboek op schoot je zegt het bovenstaande zinnetje!

Leuk voor het hele gezin!

We gaan als het aan mij ligt geen kilometers lopen voor deze shoot. Het moet natuurlijk wel voor iedereen leuk blijven. Jij mag (samen met je gezin) de locatie bepalen voor de shoot zodat ik jou/jullie kan fotograferen op jouw favoriete plek! Ik zou zeg kies jouw locatie en boek die shoot! Mocht je zelf geen mooie locatie weten dan is er geen man overboord want ik weet super veel mooie locaties waar het niet super druk is.

Pure beelden!

De sfeer tijdens mijn fotoshoots is altijd heel relax. Ik zorg dat je je op je gemak voelt want ik wil prachtige foto’s voor jou maken met pure emoties. Wanneer er kinderen bij de fotoshoot betrokken zijn dan mogen zij mij altijd helpen met maken van de foto’s. Zo zien de kinderen wat ik doe en waarom ik doe wat ik doe. Ik ben daardoor niet eng en dat zie je terug in de foto’s. Dieren zijn tijdens mijn shoot ook altijd welkom. Zij zijn onderdeel van jouw leven en als jij jouw huisdier erbij wilt hebben tijdens de shoot dan doen we dat!

Investering

Geen addertjes onder het gras maar een vaste prijs voor de shoot + de mooiste foto’s die je zelf mag uitzoeken in de persoonlijke online galerij. Reiskosten zijn inbegrepen.

Jij mag zelf de locatie voor de fotoshoot bepalen.
Ik kan je natuurlijk adviseren wanneer je zelf geen locatie in gedachten hebt.

De kosten voor de fotoshoot zijn €129

Zou je graag een album bestellen of een mooie wanddecoratie?

Ik adviseer je graag!

Contact

Annemarie Goudswaard
Arthur van Schendelplein 149
2624 CW Delft

Email

annemarie@fotografieoplocatie.nl

Telefoonnummer

+31 636528483

KVK

67943918

Contactformulier

8 + 9 =